Njihuni me nënën që ka 20 personalitete!

 

Në një prej puntatave të programit të Oprah Winfrey, pak vite më parë u trajtua historia e rrallë e një gruaje (nënë e një vajze) që bashkëjeton çdo ditë me 20 personalitete.

Një histori njerëzore në kufijt e surreales, ku Kim Noble i duhet të përballojë çdo ditë personalitetet e ndryshme që jetojnë në trupin e saj. Psikologët dyshojnë se Kim ka kaluar një fëmijëri plot trauma, çka ka bërë që mendja e saj të ndahet në dhjetëra njerëz të ndryshëm.

Judi, një 15 vjeçar që vuan nga bulimia; Salome, një katolike e devotshme; Ken, një homoseksual depresiv; dhe Bonny nëna e dashur dhe e kujdesshmë janë vetëm disa prej personalitetev që ‘jetojnë’ në mendjen e Kim Noble.

Kim është nënë e një vajze të quajtur Emmy, por për shkak të gjendjes së saj dyshja nuk shihen shumë me njëra tjetrën, duke qenë se gruajas shfaq rrezikshëmri për të bijën, sa herë që personalitetet shfaqen.

Emmy është larguar nga e ëma që kur ishte fëmijë i vogël dhe për të janë kujdesur shërbimet sociale.

 

Previous ArticleNext Article