10 funde vjeshte që nuk do të doni t`i  hiqni nga trupi!

Vapa po bie dhe është koha për të menduar për fundet e vjeshtës. Pjesa më e bukur e fundeve vjeshtore është se ka shumë mundësi kombinimi e duken aq bukur me cizme!

Sezoni rikthen fundet e lëkurës, ato me pala e lule, por edhe fundin tip “batanije”, ato të plota pas trupit dhe të tjera që luajnë me simetrinë.

 

 

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article