5 trendet që do t’i shohim kudo në Pranverën e 2021-shit!

Shtatori përkon me nisjen e Javëve të modës, që siç e do tradita sipari çelet në New York. Ndonêse prezantimi i koleksioneve të stilistëve këtë ‘edicion’ po bëhet në mënyrë dixhitale, me mbylljen e Javës së Modës në New York mësuam edhe tendencat që do të drejtojnë modën në Pranverên e 2021-shit.


Duket se pandemia nuk ja ka zbehur aspak frymëzimin stilistëve të njohur, madje pranvera e ardhshme duket se do tê jetë më florale se asnjëherê.

5 trendet që do të shohim kudo sezonin e pranverê-verë janë:


Shumë lule, madje edhe në 3D


Reçipetat nuk janë më për t’u mbajtur nën bluzë


Veshjet sportive do të jenë super ‘chic’


Mix dhe Match


Jakat, rikthehen sërish

easy dinner ideas
Previous Article