Elita Rudi pret binjakë??

Edhe pse nga cifti vetë nuk ka konfirmim të hapur, lajmi mori dhenë: Elita Rudi dhe Gjiko do të bëhen prindër për herë të dytë. Por duke qenë se dhe në rastin e Zërit, nuk nxituan ta përhapin lajmin e kuptojmë se po presin momentin e duhur për ta ndarë atë me të tjerët.

E ndërkohë, spekulimet kanë nisur, e sipas disa zërave, Elita është në pritje të binjakëve.

Do të ishte dicka vërtet interesante, vetëm se po të ishte e vërtetë ama sepse Prive e mohoi sot një gjë të tillë, e madje thotë se cifti nuk di ende as gjininë e bebit!

easy dinner ideas
Previous Article