Fobinë e tij, që Isli Islami na e tregoi me një video plot doza humori, në fakt e kanë shumë prej nesh!!

Sa prej nesh kanë frikë të madhe nga lartësia? Isli Islami na e tregoi se kjo është fobia e tij dhe nuk është i vetmi që e mendon kështu! “Meqë ra fjala te frika nga lartësitë. Kush ka qënë në @adamlookout e kupton shumë mirë këtë video, ekzistencën e së cilës nuk e dija deri pak më pare”, ka shkruar moderator ndërsa shihet duke ngurruar shumë për të shkelur mbi një pjesë transparente xhami në një lartësi të madhe.

 Një pjesë e mirë e ndjekësve që komentuan, rrëfyen dhe ata se të njëjtën frikë, madje dikush e quan edhe “tmerrin e jetës së vet”!

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article