Nevina Shtylla bën një ndryshim të vogël në look, por që mjafton për t`u dukur yll!

Erdhi vjeshta, që do të thotë rikthehemi në tonet më të mbyllura të flokëve që plazhi na i celi aq shumë. Nevina Shtylla ka vendosur të përqafojë tendencën e hershme duke vendosur t`I japë pak energji ngjyrës së saj të errët.

Nevina ka zgjedhur një ton cokollate, I cili I shkon kaq shumë më lekurën!

Një ndryshim I lehtë por që I ka dhënë dritë pamjes së moderatores, e cila rikthehet në ‘E diell’, edhe me rubrikën e re  ‘Kino star’. Kjo rubrikë vjen për herë të parë, me një format krejt ndryshe. Ai I kushtohet të gjithë personave mbi 18 vjeç që kanë pasion aktrimin, dhe do të finalizohet në një serial televiziv.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article