Jennifer Lopez dhe Maluma: Sensualiteti kalon nga muzika dhe arrin në kinema!

Në pritje të filmit, i cili ka për protagonistë këngëtaren dhe aktoren Jennifer Lopezin dhe këngëtarin kolumbian Maluma, “Marry me”, që do të vijë për publikun në 2021, të dy artistët kanë publikuar hitet “Pa Ti”dhe “Lonely” që sapo u hodhën në treg, menjëherë u etiketuan si koncetrate sensualiteti dhe energjie të pastër. Dy hitet bëjnë pjesë në kolonën zakonore të filmit, dretjuar nga Kat Coiro, ku Jeniferi do të veshë rolin e protagonistes së bashkë me aktorët Owen Wilson dhe John Bradley.  

Filmi i cili është parashikuar të shfaqet në sallat e kinemave në 12 shkurt 2021 do të tregojë një hsitori dashurie moderne, e ndarë midis famës, martesës dhe rrjeteve sociale.

easy dinner ideas
Previous Article