Urimi i vecantë i Majlinda Bregut për vajzën në ditën e lindjes: “ Je shumë më tepër nga sa sheh në selfie”!

Majlinda Bregu ka zgjedhur t`i bëjë një urim mjaft të vecantë të bijës, Kejdës për ditëlindje. Vajza e politikanes së njohur është bërë mjaft e hijshme, megjithate për Majlindën, ashtu është më shumë sesa thjesht pamja e saj e bukur. Me një foto përpara pasqyrës dhe një mesazh të thjeshtë por domethënës, ajo tregoi atë cfarë shikon syri i një nëne.

“Je shumë më shumë se sa ajo që sheh në selfie. Dhe ti e di këtë. Është zemra e artë dhe vetë-ironia, ato që të bëjnë të bukur! Gëzuar ditëlindjen!”, ka shkruar Bregu, dhe përgjigja e vajzës nuk vonoi:  “Të dua mami”, ka shkruar ajo.

easy dinner ideas
Previous Article