Nuk respektoi masat anti-covid; mbyllet restoranti i shefit të famshëm turk!

 

Nusret Gokçe është një prej shefave më të famshëm turk që njihet jo vetëm në Turqi por në pothuajse gjithë botën.

Ai zotëron një rrjet restorantesh të quajtur Nusr-Et dhe turistë nga e gjithë bota shpesh rrinë edhe në listë pritje për të patur mundësi që të konsumojnë një vakt.

Së fundmi shefi i njohur hapi një restorant në Boston, por ky biznes nuk zgjati shumë, pasi autoritetet e task forcës anti-covid panë që në restorant nuk zbatoheshin masat kundër koronavirusit.

Inspektorët që vizituan restorantin gjetën shkelje duke përfshirë mungesën e maskave nga ana e stafit, apo mos respektimi i distancës prej 2 metrash.

Nusr-Et është mbyllur deri në një lajmërim të dytë nga e autoriteteve amerikane.

easy dinner ideas
Previous Article