Këto janë qytetet më të bukura në botë që nuk mund të mbeten pa u vizituar!!!

Bota jonë është shtëpia e 4,416 qyteteve – nga rrënojat e mrekullive të Romës , deri tek kullat ultra moderne të Shanghai-t. Përfshin një qytet të vogël Adam, një vendosje mikroskopike në ishujt Pitcairn me një popullim prej vetëm 48 personash, përfshin Vencian , një qytet pluskues ndërthurur me ura të mahnitshme dhe Kështjella e ndërtime që të lënë pa fryme. Dhe ashtu si njerzit që jetojnë aty, secili prej këtyre qyteteve ka personalitetin e tij të dallueshëm, joshjen, momente që meritojnë një fotografi, dhe arsye për t’i bërë një vizitë. Këtu, në opinionin tonë më të thjeshtë dhe të sinqertë, ju sjellim 18 qytetet më të bukura të botës.

1/ Florence, Itali

2/ Shën Petersburg, Rusi

3/ Charleston, Karolina Jugut

4/ Cape Town, Afrika e Jugut

5/ Bruges,Belgjikë

6/ Edinburgh and Leith, Mbretëria e Bashkuar

7/ Jaipur, Indi

8/ Kyoto, Japoni

9/ Chefchaouen, Marok

10/ Queenstown, Zelandë e Re

11/ Luang Prabang, Laos

12/ Buenos Aires,Argjentinë

13/ Bergen, Norvegji

14/ Halstatt, Austri

15/ Cartagena, Columbi

16/ Singapore

17/Seville, Spanjë

18/Amsterdam, Hollandë

easy dinner ideas
Previous Article