Ja si duket e para Javë e Modës realizuar në mënyrë virtuale

Me koronavirusin që vazhdon të ndikojë shumë në jetët tona , Java e Modës në New York nuk duket aspak si dikur. Të largëta janë ditët e shfaqjeve mondane, organizimeve të rrëmujshme, dhe cirqeve të rrugës. Këtë vit ato janë zëvendësuar shumë qetësisht me prezantime virtuale, shfaqje të vogla në vende intime, ose të dyja , si pasarela e Koleksionit të Michael Kors, në tarracë. Megjithate, stilistët vazhdojnë të gdhendin rrugën drejt pranverës 2021, duke ilustruar një botë gazmore nëpërmjet lupës së modës. Më poshtë do të gjeni disa nga look-et më të mira nga stilistët më të mirë të kohrave.

Michael Kors

Zimmermann

APOTTS

Bronx dhe Banco

Collina Strada

Khaite

Vivienne Westwood

Tom Ford

Maisie Wilen

Kim Shui

Libertine

Rodarte

Jason Wu

Tibi

Markarian

PH5

Previous ArticleNext Article