Këto modele pulovrash e çuan modën e meshkujve në një tjetër nivel

Me uljen e temperaturave një vështrim në sugjerimet e stilistëve për trendet e vjeshtë-dimër 2020-2021 është mëse e nevojshme. Për të plotësuar një ‘outfit’ të ngrohtë dhe të rehatshme, meshkujt këtë vit do të kenë një artikull të ri në garderobën e tyre; trikot e punuara me shtiza.

Më poshtë ju paraqesim 20 pulovra dimërore për meshkuj nga markat më të mira ndërkombëtare, të cilat janë punuar me ndërthurjen e materialit të leshit me kashmir. Në dizajnet e këtyre trikove, stilistët kanë shpalosur fantazitë e tyre duke e çuar modën e meshkujve këtë dimër në një tjetër nivel.

easy dinner ideas
Previous Article