Ndryshim trendi: rikthehet me forcë kombinimi “all black”!!! 

Nëse zgjedh një look monokromatik ndodh që shpesh të godasësh në shenjë më pamjen, por cila është nuanca që e përfaqësën më mirë rafinimin? Duket se përfundimisht, e zeza mbetet zgjedhja më shik edhe këtë sezon, duke dëshmuar se nuk ka për të dalë ndonjëherë nga moda. Ndonëse së fundi janë rikthyer fuqishëm nuancat e rozës dhe sidomos veshjet e bardha, e zeza po përshkruhet si një prej kombinimeve më të rëndësishme të sezonit të ftohtë, qoftë në kostume, pantallona, veshje lëkure apo pallto. Ja disa prej kombinimeve më të bukura:

Previous ArticleNext Article