KreuBusull

Pemët e Krishtlindjeve më të bukura të Shtëpisë së Bardhë që nga 2000

Zbuloni me ne, në një udhëtim që nga viti 2000, të gjitha pemët e Krishtlindjeve më të bukura të Shtëpisë së Bardhë.

A decorated Christmas tree is pictured d

Duke folur për pemën e Krishtlindjes, Shtëpia e Bardhë ka një bredh tradicional mbi pesë metra të gjatë në dhomën e kaltër. Për t’I bërë shoqëri një numër pemësh të tjera që janë pak a shumë të mëdha për të ndihmuar në krijimin e një atmosfere vërtet mbresëlënëse.

Hidhni një sy në galerisë dhe gjykoni:

Viti 2020

Viti 2019 

Viti 2018 

Pema e vitit 2017 

US-POLITICS-HOLIDAY

Pema tradicionale në Dhomën Blu për 2016.

US-POLITICS-HOLIDAY

Një pemë nga dekorimet e 2016.

US-POLITICS-HOLIDAY

Pema më e fotografuar e 2016

US-HOLIDAYS-WHITE HOUSE

Pema e Krishtlindjes 2015

US-HOLIDAYS-WHITE HOUSE

Pema zyrtare e Krshtlindjes e Dhomës Blu 2015

US-HOLIDAYS-WHITE HOUSE

Detaje nga dekorimi i pemës së Krishtlindjes 2015

First Lady Michelle Obama Hosts Military Families For Viewing Of White House Holiday Decorations

Michelle Obama gjatë prezantimit të dekorimit 2014.

Michelle Obama Introduces 2013 White House Holiday DecorationsNjë nga pemët 2014

US-HOLIDAY-WHITE HOUSE-DECORATIONS

Dekorimet e Krishtlindjes 2014

Michelle Obama Introduces 2013 White House Holiday DecorationsDisa dekorime të 2013.

US-POLITICS-OBAMA-CHRISTMAS

Pema zyrtare 2013

Michelle Obama Introduces 2013 White House Holiday DecorationsNjë nga detajet e dekorimit 2013

US-POLITICS-OBAMA-DECORATIONSPema zyrtare 2012

Michelle Obama Hosts Military Families At White House To View Holiday Decorations

2012

The official White House Christmas tree

Pema zyrtare 2011

Michelle Obama Welcomes Military Families To White House To View Holiday DecorationsDetaje nga pema zyrtare 2011

Michelle Obama Welcomes Military Families To White House To View Holiday Decorations

Një nga pemët 2011

A Christmas tree is pictured through the

Pema e Krishtlindjes 2010

White House Displays Holiday DecorationsPema zyrtare e Krishtlindjes 2010

The official White House Christmas treePema zyrtare e Krishtlindjes 2009, e para e familjes Obama në Shtëpinë e Bardhë

The State Dining Room of the White HouseDekorimet 2009

Michelle Obama Hosts Christmas Volunteers At White HouseNjë detaj i pasur i dekorimeve të 2009, përkujdesjet e para të Zonjës së Parë Michelle Obama.

A decorated Christmas Tree is displayedNjë nga pemët 2009

Laura Bush Hosts Media Preview Of White House Holiday DecorationsPema zyrtare e Krishtlindes 2008, e fundit e familjes Bush në Shtëpinë e Bardhë

First Lady Laura Bush holds a Christmas

Laura Bush tregon detajet e dekorimeve  2007.

Laura Bush Shows Off White House Holiday Decorations

Dekorime 2007

Laura Bush Shows Off White House Holiday Decorations

Pema zyrtare e Krishtlindjes 2007

Laura Bush Shows Off White House Holiday Decorations

Detaje nga dekorimet e 2006

President Bush And Laura Bush Pose For PortraitÇifti presidencial në këmbë përballë pemës zyrtare të Krishtlindjes 2006

Laura Bush Shows Off White House Holiday Decorations

Dekorimet 2006

Laura Bush Presents White House Holiday DecorationsDekorimet 2005

Laura Bush Presents White House Holiday DecorationsPema zyrtare e Krishtlindjes 2005

US First Lady Laura Bush walks by decora Dekorimet e 2004, treguar me krenari nga Zonja e Parë Laura Bush.

One of the 41 Christmas trees displayed

Pema zyrtare e Krishtlindjes 2004

First Lady Laura Bush Shows White House Christmas Decorations

Detaje dekorimi nga pema zyrtare 2004

The First Lady Shows Off White House’s Holiday DecorPema zyrtare e Krishtlindjes 2003

2003-2George W. Bush dhe bashkëshortja Laura  përballë dekorimeve të Krishtlindjes 2003.

2002Pema zyrtare e Krishtlindjes 2002

2002-1Detaj nga dekorimet 2002

2001Pema e parë zyratare e Krishtlindjeve e presidencës Bush, në 2001.

2000

Pema e fundit e Krishtlindjeve për Klinton 2000

2000-3Dekorimet 2000

U.S. White House Prepares For Christmas

Një pemë origjinale e Krishtlindjeve 2000

Tradita e prezantuar nga Jacqueline Kennedy në fillim të viteve ’60 është ende e fortë pasi qindra mijëra qytetarë po presin që fotot zyrtare të jenë në gjendje të ndjekin trendin dhe të dekorojnë shtëpinë e tyre, të frymëzuar nga Amerika më e famshme.

Stili ndryshon vit pas viti duke pasqyruar modën personale dhe shijet personale të Zonjës së Parë, të cilës i është besuar zyrtarisht përgatitja.

Duke u kthyer pas në 16 vitet e fundit të presidencës, është e pamundur të mos përmendet Laura Bush, një njeri vërtetë pasionant dhe entuziast i Krishtlindjeve, e cila ka dhënë kujtimin e paharrueshëm të dekorimeve vërtet të paharrueshme.

Tags:

Home Busull

Bordo
Gusht - No.61

SHKARKO VERSIONIN PDF