14  fotot më befasuese nga ky vit që mund të krahasohen me veprat artistike ikonike

1.Një imazh i një peshkaqeni të përzier nga fotografi Chris Fallows, i quajtur Perla, u bë viral pasi u fotografua në gusht 2020

2.Një goditje rrufeje mbi provincën e Batangas gjatë shpërthimit të vullkanit Taal në Filipine, janar 2020

3.Një çift i veshur me maska ​​përqafohet gjatë një duartrokitjeje të përditshme për punonjësit shëndetësorë në Nisë, mars 2020

4.Një nënë palestineze argëton fëmijët e saj me maska ​​të improvizuara të bëra me lakër ndërsa gatuan në Beit Lahia në Prill 2020

5. Presidenti i SHBA Donald Trump pozon me një Bibël jashtë Kishës St Johns në Washington DC

6.Raymond Essayan luan në piano në një ndërtesë të shkatërruar më 14 gusht, 2020 pas shpërthimit të portit në Bejrut, Liban

7.Një demonstruese e mban telefonin gjatë një marshimi pas zgjedhjeve të diskutueshme presidenciale në Bjellorusi, gusht 2020

8.Dy pallonj ecin në një rrugë në Ronda, Spanjë, gjatë bllokimit kombëtar në prill 2020

9.Protestuesit shembën një statujë të Edward Colston dhe e hodhën atë në portin e Bristolit gjatë një tubimi të Black Lives Matter

10.Një banderolë ku shkruhet ‘gjithçka do të jetë mirë’ varet në një ballkon në Torino

11.Një tren i përplasur qëndron në një skulpturë të quajtur Saved by the Whale’s Tail në Hollandë, nëntor 2020

12.Ura e Bidwell Bar është e rrethuar nga zjarri në Liqenin Oroville, Kaliforni, Shtator 2020

13.Një grua mban një maskë duke lexuar “Unë nuk mund të marr frymë” në Madrid, në 7 qershor, 2020, gjatë një demonstrate kundër racizmit dhe në solidaritet me lëvizjen Black Lives Matter

14.Protestuesit demonstrojnë pranë një stacioni policie në Minneapolis, Minnesota në 28 maj, 2020, pas vdekjes së George Floyd në paraburgim policor

Previous Article