12.5 C
Tirana
E diel, 26 Mars, 2023
spot_img

28 unaza fejese për nuset jotradicionale

Trendi më i madh në unazat e fejesës tani? Jokonvencionaliteti. Çiftet e reja po krijojnë rrugën e tyre, të etur për të bërë gjëra ndryshe nga prindërit e tyre dhe tani po e bëjnë pyetjen (A do të martohesh me mua?!) me një teknikë të lavdishme – duke zgjedhur unaza alternative të fejesës ndryshe nga xhevahirët tradicional.

Harrojeni peshën e karatit, ose ndonjë nga kriteret e tjera që përbëjnë “pesë C-të” e famshme të xhevahirëve, për këtë çështje. Për një estetikë të freskët, çiftet e fejuara po kthehen tek unazat e guximshme në stilin e koktejleve ose në një vendosje delikate të gurëve të çmuar me ngjyra, duke u shprehur me unaza fejese alternative që janë unike si marrëdhëniet që ata festojnë.

Merrni unazën me diamant të prerë në ngjyrë trëndafili të Lily Collins. Elegante, por e nënvlerësuar, kjo është një unazë që thotë më pak për fejesën dhe shkëlqimin maksimal dhe më shumë për një çift që u fejua në një udhëtim romantik kampingu.

Pastaj është Ariana Grande, e cila festoi dashurinë e saj me një unazë unike fejese me diamant dhe perlë, këtë muaj.

Ndërkohë Zoë Kravitz tregoi se ajo është një artiste e çertifikuar kur vendosi për bukurinë unike të diamanteve antike, të prera në stil të vjetër për unazën e fejesës së saj me Karl Glusman, duke i dhënë vëmendje modeleve te cilësisë së mirë.

Ose shikoni Emma Stone, zgjedhja e së cilës konfirmoi se shkëlqimi lumineshent i perlës mund të jetë një mundësi e shkëlqyer për nuset moderne.

Dhe pak bizhuteri janë më romantike se unaza “toi et moi”, ku dy gurë takohen për të simbolizuar bashkimin e ciftit duke u bërë një.

Aty ku Emily Ratajkowski kombinon prerje diamanti të kundërta, dizajne të tjera përziejnë gurë me ngjyra dhe forma.

Pastaj është Scarlett Johansson, e cila zgjodhi një diamant ngjyrë kafe të hapur për unazën e saj alternative të fejesës, që zotëron të njëjtën shkëlqim si një gur i bardhë, por me një bukuri unike, të vetën.

Ndonëse këto unaza kaq të mrekullueshme janë mjaftueshëm inspirim ne sjellim për ju edhe 28 alternativa të tjera që t’a kurorëzosh dashurinë tënde me një element sa më të vecant.

Messika engagement ring
Messika
Image may contain: Accessories, Accessory, Jewelry, Ring, Diamond, Gemstone, and Gold
Ruth Tomlinson
Buccellati Vietri ring
Buccellati
Shaun Leane ring
Shaun Leane
Image may contain: Jewelry, Accessories, Accessory, Ring, and Gemstone
Larkspur & Hawk
Sig Ward gold ring
Sig Ward
Tiffany and Co ring
Tiffany & Co
Image may contain: Jewelry, Accessories, Accessory, Ring, Silver, Diamond, and Gemstone
Nikos Koulis
Image may contain: Jewelry, Accessories, Accessory, Ring, Diamond, and Gemstone
Tessa Metcalfe
Image may contain: Jewelry, Accessories, Accessory, Diamond, Gemstone, and Ring
Sophie Bille Brahe
Image may contain: Jewelry, Accessories, and Accessory
Alexia Gryllaki
Shahla Kalimi ring
Shahla Karimi
Cartier trinity ring
Cartier
Image may contain: Accessories, Accessory, Bronze, and Jewelry
Emma Clarkson Webb
Image may contain: Jewelry, Accessories, Accessory, Bangles, Ring, Diamond, and Gemstone
Annoushka
Suzanne Kalan ring
Suzanne Kalan
Roxanne Rajcoomar-Hadden
Image may contain: Jewelry, Accessories, Accessory, and Ring
Anita Ko
Image may contain: Jewelry, Accessories, Accessory, and Ring
Emma Franklin
Image may contain: Jewelry, Accessories, Accessory, Ring, and Gold
De Beers
Image may contain: Jewelry, Accessories, Ring, and Accessory
Piaget
Ninna York gold ring
Ninna York
Cos & Power ring
Cox & Power
Annette Welander ring
Annette Welander
Image may contain: Jewelry, Accessories, Ring, Accessory, Gemstone, Ornament, and Amethyst
Selim Mouzannar
Harlin Jones ring
Harlin Jones
Image may contain: Jewelry, Accessories, Ring, Accessory, and Gold
Ralph Masri
Minka Jewels ring
Minka Jewels

 

 

easy dinner ideas

te ngjashme

Te fundit