10 çantat që ju duhen për look-un e festave nga Shop Bordo!

Me të drejtë, është periudha më e bukur e vitit! Nuk dimë se çfarë duam më tepër nga muaji dhjetor: frymën e paqtë të festave që ngrohin këto ditë të ftohta e të bardha; ngjyrat festive që shihen vetëm në këtë periudhë, në të gjelbrën e bredhave, të artën e dritave të qytetit ose të kuqen e dhuratave; mbrëmjet gala të festave të fundvitit, apo kënaqësi të vogla, si një kupë kakao buzë një zjarri bubulak.

Duke qenë se shopping-u i Krishtlindjeve është një tjetër element që s’mund të mungojë në dhjetor, kemi marrë këto ndjesi dhe i kemi përkthyer në një listë me 10 çanta fantastike për ju, të cilat mund t’ia bëni dhuratë vetes tuaj apo një personi të zemrës.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SHOP BORDO (@shopbordo.al)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SHOP BORDO (@shopbordo.al)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SHOP BORDO (@shopbordo.al)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SHOP BORDO (@shopbordo.al)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SHOP BORDO (@shopbordo.al)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SHOP BORDO (@shopbordo.al)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SHOP BORDO (@shopbordo.al)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SHOP BORDO (@shopbordo.al)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SHOP BORDO (@shopbordo.al)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SHOP BORDO (@shopbordo.al)

 

Previous ArticleNext Article