Pierre Cardin: 30 imazhe të paharrueshme për të kujtuar stilistin

Nga viti 1950, viti në të cilin ai përuroi Atelierin e tij, në Salone del Mobile 2017: 30 foto për të festuar kujtimin e Pierre Cardin

Nëse në përgjithësi keni lexuar artikuj të spikatur në jetën e Pierre Cardin, më poshtë do të gjeni një galeri të paharrueshme për të rikthyer të gjitha pjesët.

30 imazhe për të festuar coutourier-in që përfshijnë disa fotografi nga vitet ’50 – periudha në të cilën ai hapi Atelierin e tij – dhe ecin shpejt nëpër vitet Gjashtëdhjetë dhe Shtatëdhjetë deri në 2017 kur Pierre Cardin, në atë kohë 94 vjeç, është i pavdekshëm buzagaz në Salone del Mobile në Milano.

Pierre Cardin in 1950
Pierre Cardin në 1950
Pierre Cardin in 1953
Pierre Cardin në 1953
Hats and jewelry made by Pierre Cardin from 1956
Kapuca dhe bizhuteri dizenjuar nga Pierre Cardin nga 1956
Pierre Cardin designing a dress in 1957
Pierre Cardin duke dizenjuar një fustan në 1957
A dress made by Pierre Cardin for the FW 1958/1959 collection
Një fustan i bërë nga Pierre Cardin për koleksionin e Javës së Modës 1958/1959
Hat and coat made by Pierre Cardin for the presentation of the FW 1959/1960 collection
Një krijim i Pierre Cardin nga 1959
Opulence is at the heart of Pierre Cardin's 1964 collection for spring with this evening gown featuring a deep decollete.  The V-neck line, cut below the waist, is enriched by pink chiffon
Bollëku është në zemrën e koleksionit të 1964 të Pierre Cardin’s për pranverën me ne krye këtë fustan me një dekolte të thellë V, prerje poshtë mesit.
Pierre Cardin portrayed in 1965. The designer opened his Atelier in 1953
Pierre Cardin portretizuar në 1965. Dizajneri e hapi atelien në 1953
A portrait of the actress Jeanne Moreau with Pierre Cardin
Një portret i aktores Jeanne Moreau me Pierre Cardin
The couturier Pierre Cardin with some models (including his favorite: Hiroko Matsumoto) during the fashion show in London on February 23, 1966 held to answer the Commonwealth Appeal for the National Fund for research on polio and other diseases
Lauren Bacall chats with Pierre Cardin and Yves Saint Laurent
Lauren Bacall bisedon me Pierre Cardin dhe Yves Saint Laurent
A group of models during the men's spring 1969 fashion shows. The photo was taken outside Pierre Cardin's boutique
Një grup modelësh gjatë shfaqjes së modës së burrave në pranverën 1969. Fotoja është realizuar jashtë butikut të Pierre Cardin
Pierre Cardin portrayed at his home in 1972
Pierre Cardin portretizuar në shtëpinë e tij në 1972
An Haute Couture creation by Pierre Cardin during the SS 1974 fashion show in Paris
Një krijim Haute Couture nga Pierre Cardin gjatë shfaqjes së modës në Paris 1974
A model in Paris wears a ready-to-wear creation by Pierre Cardin FW 1974/1975
Një modele në Paris mban veshur një krijim të Pierre Cardin JM 1974/1975
Pierre Cardin in Paris in July 1980
Pierre Cardin në Paris në Korrik 1980
The presentation of the Yves Saint Laurent collection in 1981
Një prezantim i koleksionit të Yves Saint Laurent në 1981
Pierre Cardin's Haute Couture show for SS 1987
Pierre Cardin në shfaqjen Haute Couture në 1987
Pierre Cardin's Haute Couture show for SS 1987
Pierre Cardin në shfaqjen Haute Couture në1987
In 1986 Pierre Cardin presented his new collection in Moscow
Në 1986 Pierre Cardin prezanton koleksionin e ri në Moskë
Pierre Cardin's fashion show for FW 1988/1989
Shfaqja e modës së Pierre Cardin në 1988/1989
Pierre Cardin's Haute Couture show in Paris for FW 1991/1992
Shfaqja Haute Couture e Pierre Cardin’s për JM 1991/1992
Pierre Cardin's Haute Couture show in Paris for FW 1992/1993
Pierre Cardin Haute Couture 1992/1993
Pierre Cardin's Haute Couture show in Paris for FW 1992/1993
Pierre Cardin Haute Couture 1992/1993
Pierre Cardin's Haute Couture show in Paris for SS 1993
Pierre Cardin Haute Couture 1993
Pierre Cardin at Maxim's restaurant in Paris, of which he was a shareholder
Pierre Cardin në restorantin Maxim në Paris , në të cilin kishte një pjesë të aksioneve
May 2003: Pierre Cardin celebrates his 80th birthday and 50th in the fashion world
Maj 2003: Pierre Cardin feston 80 vite jetë dhe 50 vite në industrinë e modës
 Designer Pierre Cardin, member of the Academie des Beaux-Arts, with some models at the end of his fashion show that traces his career and marks the 70th anniversary of his creations at the Institut de France
Dizenjatori Pierre Cardin, në 70 vjetorin e krijimeve të tij në Institut de France
Pierre Cardin with some models at the Lacoste Castle, once home to the Marquis De Sade
Pierre Cardin me modele në Kështjellën Lacoste, dikur shtëpia e Marquis De Sade
Pierre Cardin in 2017 at the Salone del Mobile in Milan
Pierre Cardin në 2017 në Salone del Mobile në Milan
easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article