20 Thonj bardhë e zi për të provuar menjëherë

E zeza dhe e bardha është ndoshta i vetmi kombinim ngjyrash që është aq moderne sa edhe retro. Për shkak të kësaj, thonjtë bardh e zi janë një nga ato pamjet që do të dëshironi të ktheheni përsëri (pa pushim), kështu që do t’ju duhet shumë frymëzim në stil. Merrni këtë kohë për të marrë një shishe manikyr të bardhë dhe një manikyr të zi që të mund të filloni SA ME SHPEJTE të provoni një nga modelet më poshtë. Pra, me gjithcka thamë vazhdoni të shikoni këto modele bardh e zi që mund të vishni gjatë gjithë vitit.
1 Dizenjo Abstrakte
2 Thonj French me linja fine

 

3 Thonj me vizatime bardhë e zi

 

4 Printe të Thjeshta
5 Linja të kurbëzuara bardh e zi
6 Pika Polka
7 Maja ndryshe
8 Vijëzime të Jashtme

 

9 Theksime bardhë e zi
10 Art me Lule
11 Dizenjo me Yje
12 Manikyr French me dizenjo gjysëm-hëne
13 Kurriz breshke
14 Qiell i stuhishëm
15 Me kuadrata
16 Forma me dorë të lirë

17 Mani gjeometrike

18 Printime Zebra
19 Printe lëkurë lope
20 Manikyr me hije tymi
Previous ArticleNext Article