7 modele dhe krehje flokësh që duhet të dini patjetër për këtë pranverë!

Instagrami, ky rrjet social që është kthyer në burimin influencues nga ku shohim tendencat më të fundit në çfarëdo fushë.

Në rrjetin social më popullot për momentin ka me mijëra llogari blogeresh apo influencuesesh mode, por vetëm disa prej tyre kanë qenë guidë e njohjes së trendeve të fundit apo të reja në çdo sezon.

Aty mësojmë ngjyrën trend të flokëve, modelin e prerjes, apo mënyrën e kapjes dhe aksesorët që përqafohen në një kohë të caktuar.

E ndërsa të rejat rreth flokëve nuk janë asnjëherë mjatueshëm, merrni laps e letër (ose shënoni në Notes në smartfonin tuaj), dhe mësoni se çfarë konsiderohet trend sa i përket flokëve këtë pranverë.

Fije të çelura në fillim të flokëve 

Kapelja ‘bucket’

Prerje bob me baluke 

Ngjyra lavander 

Bubble ponytail 

2 bishtaleca përpara fytyrës 

Onde Hollywood-i 

 

 

Previous ArticleNext Article