Ndodh rrallë: 17 herët kur mbretërorët guxuan të nxjerrin këmbët!

Protokolli i veshjes për pjesëtarët e familjeve mbretërore nuk i lejon ata që të zbulojnë shumë nga trupi i tyre, ndaj edhe veshjet e princave apo princeshave në evente publike janë serioze dhe pa ekzagjerime.

Kur pak kohë më parë Kate Middleton u fotografua e veshur me pantallona të shkurtra, foto e saj u bë virale. Pse? Sepse ishte hera e parë që ajo vishte pantallona të shkurtra si anëtere e familjes mbretërore.

Gratë e këtyre familjeve nuk i sheh shpesh që të nxjerrin shalët, e aq më tepër me pantallona të shkurtra, por pa patur edhe përjashtime.

Previous ArticleNext Article