KreuFashion

Kombinimet më të bukura me në qendër rozën vibrante

Kombinimet më të bukura me në qendër rozën vibrante

Sezoni i ri vjen me një notë të veçantë me ngjyra intensive dhe plot energji. Ne po flasim për “fuchsia”(roza e ndezur) që del në pah në look-un e përditshëm falë kombinimeve, veshjeve të jashtme të mes sezonit dhe fustaneve shumë të lehta. Jo vetëm kaq: mund të bëhet një element i fokusit nëse zgjidhet në doza të vogla, në formën e aksesorëve të tillë si shapka, këpucë, çanta maxi ose çanta midi.

Për më tepër, duhet të kemi parasysh veçorinë e saj natyrore: asgjë nuk e tërheq dhe e mban vëmendjen si roza e ndritshme. Ne e kuptuam këtë në estetika, por edhe në komunikim:  sepse “fuchsia” u përdor gjithashtu për të udhëhequr ndryshimin dhe lëvizjen kundër diskriminimit.

Në mes të sezonit bëhet ngjyra e ndryshimit, e rilindjes: një ngarkesë e pastër energjie për të bërë xhinsin, hijet natyrore dhe kombinimin e stilit të lartë “të zezë dhe të bardhë”, të dridhen. Edhe më e fortë dhe me më shumë vitaminë kur vishet me të kuqe, të verdhë dhe portokalli. Provojeni me blu.

Bordo
Gusht - No.61

SHKARKO VERSIONIN PDF