KreuInterior

Si të arredojmë një shtëpi në vitin 2021!

Çfarë ndodh kur stili më klasik takon kthesën e modernitetit? Westwing, platforma e tregtisë elektronike kushtuar botës së shtëpisë e themeluar nga sipërmarrësi gjerman Delia Lachance, u përpoq t’i përgjigjej kësaj pyetjeje.


Në brendësi – si dhe në modë – koncepti i klasikut është shoqëruar gjithmonë me materiale të çmuara, detaje elegante dhe një gamë të hijeve të ngrohta dhe natyrore, ndërsa shija moderne reflektohet mbi të gjitha në disa karakteristika precize të lidhura me produktin, siç janë funksionaliteti dhe thjeshtësia.

Trende të ndryshme, të cilat për herë të parë, falë Westwing, takohen, u bashkuan në një zhanër të ri mobiljesh që marka përcakton si “trashëgimi e re”.

Kështu lindi Trashëgimia e Re, një linjë që bashkon dy realitete dukshëm të largëta, ndërthur elementet më emblematike dhe arrin t’i bëjë ato të bashkëjetojnë në një estetikë krejtësisht të re. “Trashëgimia jonë na lidh me emocionet. Me këtë koleksion ne duam të ndërthurim elegancën e pjesëve të përjetshme me një vizion të ri dhe të freskët. Me modele të rishikuara dhe elementë të gjallë që mund të bëjnë një deklaratë në çdo shtëpi, ne duam të ndërtojmë ambiente të brendshme që mund të tregojnë histori, ”tha Alexandra Tobler, drejtoreshë krijuese e Westwing Collection.

Rezultati është një përzgjedhje e gjerë e orendive dhe aksesorëve për çdo dhomë në shtëpi, për të dhënë një prekje të modernitetit, klasit dhe energjisë për të gjitha mjediset.

 

Bordo No.65
Dhjetor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF