10 parfumet më të mira me çmimet më të lira

Edhe pse të gjithë i duam parfumet, jemi në dijeni që ato mund të jenë shumë të kushtueshme. Periudha që po kalojmë na ka ‘goditur’ të gjithëve dhe sidomos llogarinë tonë bankare. Për ketë arsye çdo ditë e më shumë po behemi fansa të parfumeve ‘cheap’. Parfume cheap? Nëse ju shkoj mendja tek aromerat tradicionale të vaniljes dhe trëndafilit, e keni gabim, nuk po flasim per to. Me poshtë po ju rendisim 10 parfumet më të mira me çmime të përballueshme nga të gjithë!

Amazing Grace Eau de Toilette, .5 Ounces – $24.00

Një kombinim i bergamotit, lules muguet dhe myshkut.

 

Beyoncé Heat for Women Eau de Parfum Spray, 3.4 Ounces – $16.34

Heat by Beyoncé është një miksim perfekt i manjoles dhe pjeshkës i shoqeruar me lulen honeysuckle, drurin sekuoja dhe qelibar.

 

Elizabeth Arden White Tea Perfume, 1 Ounce – $24.00

Një aromë e pastër dhe e freskët e myshkut të drurit.

 

Gourmand EDP Fragrance, 1 Ounce – $18.00

Vjen në një mix aromash lulesh dhe flladesh oqeanesh.

 

 

Katy Perry Killer Queen Eau de Parfum Spray, 3.3 Ounces – $18.99

Një perzierje midis boronicës, jasminës, lule plumerias dhe karameles Praline.

 

Lovely by Sarah Jessica Parker, 3.4 Ounces – $24.38

SJP një aromë e sofistikuar me bazë white amber, lavander dhe mollë.

 

Paris Hilton by Paris Hilton for Women, 3.4 Ounces – $22.99

Aromë mollë e ngrirë, nektarinë, lule freesia dhe mimoza.

 

Queen Bee by Good Chemistry Eau de Parfum, 1.7 Ounces – $24.99

Miksim aromërash midis rrushit te zi, lules peony dhe qelibar

 

Vera Wang Princess by Vera Wang Perfume, 3.4 Ounces – $26.98

Një perzierje e zambakut te ujit, çokollatës, frutit tropikal guava dhe per bazë vanilje dhe qelibar.

Vera Wang Embrace Green Tea & Pear Blossom, 1 Ounce – $27.19

Një perzierje fantastike e çajit jeshil dhe dardhës sjell një nga aromërat më të frësketa.

Previous ArticleNext Article