Grida Duma: “Lindje natyrale, djalin e kam ushqyer me gji-fëmijët bëhen më inteligjentë”!

Grida Duma nuk flet shpesh për jetën e saj private, por tek Rudina, e bëri një `lëshim`. Ajo tha se djalin e ka sjellë ne jetë me lindje natyrale dhe e ka ushqyer me gji deri në moshën 6 muajshe.“E kam ushqyer me gji deri 6-muajsh. Dhe po ashtu duhet thënë që kam lindur natyralisht, kam patur fatin ta kryej lindjen në Kopenhagen dhe ajo që më ka bindur është një infermiere që më ndiqte gjithë kohën, e cila më tha se lindja natyrale e shtyn fëmijën të ketë një koeficent inteligjence më të lartë”-tha ajo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RUDINA MAGJISTARI (@rudinamagjistari)

Previous ArticleNext Article