Me shpresë që pandemia të marrë fund; ja fustanet e nusërisë që sugjerohen këtë sezon!

Midis të gjitha tendencave të modës së nuseve të vitit 2021mbretëron minimalizmi me pastërtinë e tij ekstreme.

Duke braktisur tepricën e dantellave, tylut  dhe qëndisjeve të tejmbushura, stilistët janë përqendruar në riinterpretimin thelbësor të një çelësi martesor, thelbësore që është e padukshme për syrin. Do të jetë bukuria e nuses së ndritshme për ditën e madhe ose dashuria që bashkon çiftin në një “po” të përjetshme.

Meghan Markle, e cila për të dy veshjet e dasmës u përqendrua te thjeshtësia: veshja e parë me një dekolte ‘bateau’ dizenjuar nga Clare Ëaight Keller i shtëpisë së Givenchy dhe veshja e dytë e prerë sirenë me një dekolte amerikane nga Stella Mçartney. Në të dy rastet, u zgjodh një modernitet i shprehur përmes linjave elegante dhe prerjeve të pastra.

Veshjet e ëndrrave me një karakter minimal marrin formë në disa modele të koleksionit të nuseve 2021, le t’i shohim më poshtë:

 

Previous ArticleNext Article