KreuStil Jetese

8 fustane të thurura super elegante për ta bërë pranverën më të ëmbël

8 fustane të thurura super elegante për ta bërë

Midis disa sigurive që viti i ri na ka dhënë sigurisht që ndër to është fama e pandalshme e rrobave të thurura. Eshtë një kohë kur duhet të ndihemi të mbrojtur dhe moda duket se ka gjetur përgjigjen e duhur për këtë nevojë të re që flet për komoditetin dhe butësinë, por edhe për një feminitet më autentik, natyral dhe “casual”. Sot ne duam të mbështjellim veten me pëlhura që ledhatojnë trupin, si një lëkurë e dytë, që janë komode, por seksi, elegante dhe delikate. Ne duam të veshim të gjitha ato veshjet e mrekullueshme të thurura që sapo janë shfaqur në koleksionet e Pranverë-Verës 2021, krijuar në variacione të panumërta, njëra më e bukur se tjetra.

Bordo No.64
Nëntor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF