9 lloje kremërash kundër diellit, për lëkurë të yndyrshme dhe akneike!

Kremi me faktor mbrojtës ndaj rrezeve të diellit duket se po merr vendin që meriton, pasi çdo ditë e më shumë njerëzit po ndërgjegjësohen ndaj dëmeve të pa riparueshme që dielli i shkakton lëkurës.


Por nëse keni lëkurë të yndyrshme dhe me tendencë akneike, gjëja e fundit që do të donit është të rrëshqitni një dozë krem dielli të yndyrshëm, të shkumëzuar, të rëndë në lëkurën tuaj. Për fat të mirë, bota e kremrave mbrojtës ka evoluar, duke ofruar formula të lehta që përthithen shpejt, duke bërë të harroni që ju keni vënë krem në fytyrë.


Më poshtë ju paraqesin 9 lloje kremërash ​​dielli, të cilat u testuan nê lëkura të yndyrshme dhe akneike dhe rezultuan tejet efektive dhe aspak ngjitëse. Madje disa prej kremërave të mëposhtme luftojnë edhe vetë aknet.

Previous ArticleNext Article