15 ngjyrat e thonjve që çdo vajzë ‘cool’ duhet të provojë këtë pranverë

Marrëdhënia juaj me ngjyrat e thonjve në pranverë është me siguri e paparashikueshme! Ju hiqni dorë nga nuancat e errëta për t’i zëvendësuar ato me ngjyrat e ëmbla pastel të cilat do t’ju sigurojnë përgjatë gjithë sezonit. Këtë vit, thonjtë e pranverës do të jenë një përzierje e një game ngjyrash të ndritshme mes toneve klasike dhe atyre të buta.

1- Ngjyrë jargavani lejla

2- E verdha e ngrohtë

3- Gri përzjerë me jeshilen e errët

4- Korale e ndezur

5- E verdhë limoni

6- Lejla metalike

7- Bluja e ëmbël ‘baby blu’

8- Jeshile nuancë menteje

9- Korale vibrante

10- Gri e zbehtë

11- Rozë salmoni

12- Bluja elektrike e qiellit

13- E bardha gati-gati e padukshme

14- Miks i ngjyrave blu-gri e errët

15- E kuqja e gjakut

Previous Article