12 Skulptura aq të detajuara sa mund të vijnë në jetë

Rezulton se, me talent të mjaftueshëm, edhe guri mund të shndërrohet në diçka aq delikate sa një pendë. Disa artistë janë aq të mirë në punën e tyre sa që skulpturat duken aq realiste sa duhet t’i prekni për t’u siguruar që nuk janë.

1. “Departure”nga George Lundeen

12 Sculptures So Detailed They Might Just Come to Life

2. “’Olympe”, inspiruar nga Cara Delevingne, nga Aspencrow

12 Sculptures So Detailed They Might Just Come to Life

3. “Serene” nga Dmitriy

12 Sculptures So Detailed They Might Just Come to Life

4. “Disillusion” nga Francesco Queirolo

12 Sculptures So Detailed They Might Just Come to Life

5. “Trans ī re” nga Fredrik Raddum

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tom Robinson (@freshonthenet)

6. Kjo skulpture prej leshi nga nje ‘Redditor’

12 Sculptures So Detailed They Might Just Come to Life

7. “The Force of Nature II” nga Lorenzo Quinn

12 Sculptures So Detailed They Might Just Come to Life

8. “King Nyani” nga Gillie dhe Marc Schattner

12 Sculptures So Detailed They Might Just Come to Life

9. “Gallos”, inspiruar nga legjenda e Mbretit Arthur, nga Rubin Eynon

12 Sculptures So Detailed They Might Just Come to Life

10. “The Swimmer” nga Stefanie Rocknak

12 Sculptures So Detailed They Might Just Come to Life

11. “Boy” nga Ron Mueck

12 Sculptures So Detailed They Might Just Come to Life

12. “The Veiled Virgin” nga Giovanni Strazza

12 Sculptures So Detailed They Might Just Come to Life
Previous ArticleNext Article