5 të famshmet shqiptare që eksperimentojnë pa frikë me syzet e diellit!

Janë aksesori më i dashur për një pjesë të konsiderueshme njerëzish, ndërsa të tjerë mund t’i quajme pa frikë të fiksuar pas tyre. Syzet e diellit, më shumë se sa një formë mbrojtje e syve ndaj rrezeve, janë shndërruar në një ndër elementët më spikatës së modës. Nuk kanë qenë të paktë personazhet që janë identifikuar nga një aksesor i tillë, e nëse askush nuk ju vjen ndër mend momentalisht, le të kujtojmë Hunter S. Thompson dhe dashurinë e tij për syzet me xhama të verdhë transparent, apo Audrey Hepburn, të apasionuarën pas stilit ‘cat-eye’.

Megjithatë, tendencat e reja përcaktojnë dhe atë çka pritet të shohim më së shumti në treg. Kështu, jo çdokush arrin të bëjë pjesë të stilit personal një aksesor të këtij lloji. Zakonisht, shohim një lloj standartizimi të syzeve të diellit në sezone të caktuara, e një fenomen i tillë i prek jo pak edhe të famshmit. Për sa i përket vajzave shqiptare, jo të gjitha përfshihen në këtë kategori. Ne sot kemi zgjedhur pesë prej tyre, të cilat kanë guxuar të eksperimentojnë me modele unike, gati-gati futuristike, duke na impresionuar kështu me zgjedhjet e tyre.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article