Kujdes, këto veshje dhe aksesorë janë tashmë jashtë mode ndaj duhet të hiqni dorë prej tyre!

Moda ndryshon me ritëm jashtëzakonisht të shpejtë, dhe ndonjëherë të mbash hapin me të mund të duket vërtet sfiduese. Ka disa gjëra pas të cilave afeksionohemi në mënyrë të vecantë. Por veshje apo aksesorë të caktuar, duken vërtët shumë jashtë trendit dhe mund të bëjnë efektin e kundërt, ndaj ekspertët e industrisë këshillojnë që të shmangen. Ja disa shembuj:

 

Previous ArticleNext Article