Menduam se i kishim parë të gjitha, Kylie Jenner befason sërish me veshjen!

Veshjet e Kylie Jenner në periudhën e pandemisë kanë qenë me ngjyra ekstreme, dhe brenda një kohe të shkurtër e ka shtuar suksesin tek miliona fansat që e ndjekin në Instagram. Këtë radhë megjithatë, erdhi me një pamje mjaft më të guximshme. Ajo u shfaq në Los Angeles me një veshje mjaft intime, teksa drejtohej në një event ku ishte thirrur së bashku me të motrën, Kendall. Edhe pse tejet sensual dhe mjaft polemizuese, Kylie është përpjekur ta zbusë pak veshjen e saj me këpucë stiletto, për t`i shtuar më tepër hijeshi dhe stil. Por jot ë gjithë kanë qenë dakort me këtë kombinim.

 

Thursday, March 25, 2021 – Superstar sisters Kylie and Kendall Jenner made quite the entrance at Justin Bieber’s highly anticipated album release party at The Nice Guy. Kendall turned heads while rocking a cropped white top and super short floral skirt. Kylie was an absolute jaw-dropper whole rocking a sexy sheer red top, red bra and a matching trench coat.
Juliano/,Image: 601456379, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no
Previous ArticleNext Article