Qendra më e re e artit e hapur në Shqipëri, mban një emër të vecantë por edhe shumë më tepër se kaq! 

Argonaut Art Factory është Qendra më e re ë Artit në Tiranë, një institucion kulturor, sic e përshkruajnë themeluesit, që ka për qëllim “ të procesojë potencialin shpirtëror dhe kulturor në të gjithë Shqipërinë”. Struktura do të jetë pikërisht në funksion të këtij qëllimi: promovimin aq të nevojshëm të vlerave kulturore, ne një kohë kur është kaq e nevojshme, sidomos pas muajve të zymtë të pandemisë. Qëllimi është të cohen përpara proceset e nisura në mbështetje të artistëve të rinj dhe jo vetëm. Argonaut Art Factory do të jetë e hapur si Caffe Galeri Arti, shkollë Arti dhe Studio Produksioni Audio dhe Video. Duket një eksperiencë mjaft interesante!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Argonaut (@argonaut.factory)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Argonaut (@argonaut.factory)

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article