Aktori i njohur turk rrezikon burgun!

Aktori i njohur turk Ozkan Denis ka probleme me ligjin pasi është akuzuar nga ish-bashkëshortja se ai ka ushtruar dhunë fizike dhe verbale mbi të. Sipas mediave turke, hetimi mbi çështjen ka mbaruar dhe prokuroria ka ngritur një proces gjyqësor kundër Ozkan.

Në deklaratat e policisë shkruhet se, Ozkan Denis e ka tradhtuar Aktan, në vitin 2018, me ish-të dashurën e tij, dhe pas kësaj ka pasuar edhe ushtrimi i dhunës ndaj Aktan. Fejza ka treguar para gjykatës së ai e ka rrahur disa herë dhe për këtë ajo ka dëshmitare shoqen e saj të ngushtë dhe dadon e djalit.

Ozkan tha se pretendimet e ish-gruas së tij nuk ishin të vërteta dhe nuk i pranon ato. Hetimet për të kanë mbaruar dhe pritet dhënia e dënimit nga gjashtë muaj deri në një vit e gjysmë burg.

Previous ArticleNext Article