KreuCelebrity

Pamjet më të mira të tapetit të kuq nga ndarja e Cmimeve ‘Screen Actors Guild’

Pamjet më të mira të tapetit të kuq nga ndarja e Cmimeve

Çmimet e 27-të të Screen Actors Guild kanë mbërritur – dhe po kështu edhe të gjitha pamjet joshëse të tapetit të kuq. Shkoni më poshtë për t’i parë të gjitha.

1/Kerry Washington

 

 

A post shared by Kerry Washington (@kerrywashington)

2/Nicole Kidman

 

 

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman)

3/Anya Taylor-Joy

 

 

A post shared by Tiffany & Co. (@tiffanyandco)

4/Viola Davis

 

 

A post shared by Elizabeth Stewart ???? (@elizabethstewart1)

5/Dan Levy

 

 

A post shared by Dan Levy (@instadanjlevy)

6/Jurnee Smollett

 

 

A post shared by Jurnee Smollett (@jurneesmollett)

7/Gillian Anderson

 

 

A post shared by Gillian Anderson (@gilliana)

8/Jared Leto

 

 

A post shared by JARED LETO (@jaredleto)

9/Carey Mulligan

 

 

A post shared by Nicky Yates (@nicky_yates)

10/Elle Fanning

 

 

A post shared by Elle Fanning (@ellefanning)

11/Lily Collins

 

 

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins)

12/Regé Jean-Page

 

 

A post shared by Regé-Jean Page (@regejean)

13/Maria Bakalova

 

 

A post shared by Maria Bakalova (@mariabakalovaofficial)

14/Amy Adams

 

 

A post shared by Petra Flannery (@petraflannery)

15/Leslie Odom Jr.

 

 

A post shared by Leslie Odom, Jr. (@leslieodomjr)

16/Mindy Kaling

 

 

A post shared by Mindy Kaling (@mindykaling)

Bordo
Shtator - No.63

SHKARKO VERSIONIN PDF