Barku i fryrë i Lori Hoxhës i bëri të gjithë konfuzë!!

Mjaftoi një foto ku barku i Lori Hoxhës dukej më i fryrë, që të gjithë të bëheshin konfuzë. Cfarë po ndodhte me trashëgimtaren e Top Channel? E njëjta që theksonte pak kohë më parë se nuk ishte gati për t`u bërë mami, dhe se e kishte shumë më të lehtë të ishte teze.

Epo në fakt, asgjë nuk ka ndryshuar nga të gjitha këto. Lori nxorri më pas një foto që tregonte se kishte qenë gjithcka efekt i bluzës së fryrë oversize, dhe nuk pati më dyshime!

Previous ArticleNext Article