KreuFashion

Pikat do të jenë pjesë e rëndësishme e veshjeve pranverë-verë 2021, merrni disa ide!

Veshjet me pika janë sërish shumë në modë, ndaj do t’na shoqërojnë përgjatë pranverës dhe verës 2021. Nga veshjet përrallore të viteve ’60 e deri më sot, pikat vazhdimit kanë pjesë kryesore sezonit. Në pranverën dhe verën e këtij viti do të jemi vete dëshmitarë të përdorimit masiv të veshjeve me pika.

Pikat do të jenë të pranishme në xhaketa xhins, pantallona, fustane, bluza, çanta apo edhe në këpucë. Nëse preferoni të mos e tejkaloni me to kombinojini me veshje me ngjyrë të thjeshtë ose me një aksesor të vetëm.

Më poshtë do të gjeni modele veshjesh me pika, nga të cilat mund të merrni disa ide prej tyre..

Bordo No.64
Nëntor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF