5 ngjyrat që duhet t`i keni patjetër në garderobën tuaj, sepse do të jenë trend dhe në të ardhmen!

Zakonisht, parashikimet në industrinë e modës fokusohen tek sezonet e reja, por ekspertët këtë radhë kanë guxuar ta hedhin vështrimin edhe më tej. Kështu, ata kanë treguar se cilat janë 5 ngjyrat që do të mbizotërojnë edhe në vitet në vijim, dhe që për këtë arsye, nuk duhet t`I mungojnë garderobës sonë. Ngjyrat në fjalë, sipas Who What Wear janë: livandoja, bojëqielli, e kuqja e ëmbël, ngjyrat pastel të së verdhës, portokallia dhe gurkali, dhe neve na pëlqejnë shumë!

Previous ArticleNext Article