Nuancat e bezhës, “një detyrim” për garderobën tuaj këtë verë!

Bezha është kryefjala e verës sipas ekspertëve të fushës së modës, të cilët nxjerrin në pah avantazhet e saj, që i bëjnë veshjet qofshin ato shik apo minimaliste të duken shumë femërore. Me ngjyrat nude, nuk do të gaboni asnjëherë, si me kombinimet e mbrëmjes, ashtu dhe me ato të përditëshmet. Ja kombimet më të bukura:

 

Previous ArticleNext Article