Shton frikshëm në peshë, ylli king i “Mumjes”, nuk njihet më!

Aktori shumë i dashur i Hollyëëodit, kryesisht për rolin e tij në filmin “Mumja” Brendan Fraser i ka lënë pa fjalë ardhuruesit e tij gjatë daljes së tij të fundit në tapetin e kuq. Aktori ka prezantuar filmim e tij të fundit “No Sudden Move” përkrah aktorëve Benicio Del Torro dhe John Hamm tërësisht i ndryshuar. Aktori shfaqej obez dhe shumë larg imazhit që e njohim tashmë.

Brandon Fraser në fakt ka vite që është larguar nga skena.dhe gjatë kësaj periudhe ka patur shumë probleme.  Në vitin  2003 ai u akuzua per ngacmim seksual duke përfunduar deri në divorc nga e shoqja, Në vitin 2016 humbet nënën pas një beteje të gjatë me kancerin. Megjithatë duhet shtuar që dhe roli në filmin e fundit ka ndikuar për të marrë kile të shumta, por kjo s’justifikon pamjen e re të aktorit.

Previous ArticleNext Article