E bardha është ngjyra e verës, shihni 5 kombinimet më të bukura..

Veshja e bardhë nga koka te këmbët? Nuk ka asgjë më elegante, sidomos në këtë periudhë të vitit!

Nuk ka kohë më të mirë se vera për t’u veshur totalisht me të bardha. Një ngjyrë e rafinuar, e freskët dhe e lehtë për t’u veshur.

Ne shpesh e kombinojmë atë me ngjyra pastel dhe ngjyra të ndritshme, por besojmë se veshja nga koka te këmbët me të bardha nuk ka rivalë.

Dhe nëse po mendoni se si të visheni me të bardha gjatë verës, ne kemi zgjedhur 5 modele veshjesh nga ku mund të frymëzoheni…

 

 

Previous ArticleNext Article