Ç’duhet të dini për binjakët që qëndrojnë pas DSQUARED2

2021 shënon jo vetëm një dekadë të re, por edhe ditëlindjen e 26-të të DSQUARED2. Sexy dhe provokuese, por ende elegante dhe e sofistikuar, marka është e njohur më së shumti për përzierjen e saj të printeve dhe logove të guximshme.

Ndërsa marka i afrohet të tridhjetave, ajo po bëhet më mirë me moshën, duke u pjekur si një verë e mirë. DSQUARED2 u nis nga vëllezërit binjakë identikë Dean dhe Dan Caten – D-të e dyfishtë që bëjnë emrin e markës.

Ata kanë lindur dhe janë rritur në Toronto nga nëna e tyre angleze dhe babai italian. Do të ishte kjo përzierje kulturash që do të frymëzonte dëshirën e binjakëve për t’u kthyer në vendin e tyre mëmë dhe më vonë do të vinte të përcaktonte moton e tyre të markës, edhe nëse babai i tyre do të shkurtonte emrin e tij origjinal të familjes Catenaçi në Caten vetëm për t’u përshtatur.

Më të vegjëlit  nga nëntë fëmijët, vëllezërit e motrat e tyre gjithashtu lanë një ndikim të pashlyeshëm në binjakët e rinj të impresionuar – ata ishin mbretëreshat e disko-ve, rok-n’rollerët dhe hipitë që do të ndikonin dhe frymëzonin botëkuptimin e tyre.

Një gjë duhet të bëhet e qartë, vëllezërit bëjnë gjithçka së bashku. Më e gjatë që ata janë ndarë është vetëm gjashtë muaj. Sot, ata ende jetojnë së bashku në një shtëpi në Notting Hill ku ndajnë një dhomë gjumi, me përjashtim të rasteve kur njëri prej tyre ka një mysafir special.

Me moton e markës ‘Lindur në Kanada, jetuar në Londër dhe Made in Italy’ të gjitha këto kultura binjakët e famshëm të modës i kanë pasqyruar në krijimet e tyre.

Previous ArticleNext Article