Si t`i kombinoni veshjet më “in” të këtij sezoni!  

Të gjata, të lirshme, të rehatshme: kështu janë veshjet më “in” të kësaj vere, ku mbizotëron këmisha-fustan. Shumë femra megjithatë, vuajnë pak me kombinimin: cili do të ishte ai perfekt për veshje të tilla, të cilat të jenë sa më praktike, por të përcjellin dhe një lloj elegance? Epo, ka disa ide, dhe ia vlejnë të merren parasysh sepse janë vërtet interesante:

 

Previous ArticleNext Article