Çizmet e verës, për të cilat ju do lini sandalet!

E dimë që mund të tingëllojë çuditshëm termi ‘çizme vere’ por ja që moda dhe stilistët nuk ndalojnë së eksperimentuari dhe surprizuari me sugjerimet dhe trendet e sezoneve.

Për t’i përshtatur me temperaturat e larta , çizmet verore duhet të jenë në ngjyra të hapura; modele të realizuara me vrima, apo rripa të hapur në mënyrë që të ajroset këmba; materiali gjithashtu është shumë i rëndësishëm tek çizmet veror, dhe këshillohet copa e xhinsit, materiale të tjerë që i shkojnë për shtat temperaturave të larta.

Nëse ende nuk e keni të qartë se si duken çizmet verore, më poshtë gjeni disa prej modeleve të cilat sugjerohen fort nga stilistët këtë sezon.

Previous ArticleNext Article