Brenda garderobës minimaliste të Angelina Jolie në udhëtimin në Paris!

Javën e kaluar Angelina Jolie bëri një udhëtim me fëmijët e saj në Paris. Sa i përket veshjeve gjatë ditëve të qëndrimit, diva e njohur i qëndroi besnike markave të saj të preferuara si; Dior, Chloe, The Row.

Veshje praktike, ngjyra të lehta në nuancat e pastelit, dhe kombinime minimaliste, ka qenë e gjithë garderoba e Jolie gjatë qëndrimit të saj në kryeqytetin francez.

Previous ArticleNext Article