Sot është një yll, po shihni si ka qenë Kim Kardashian 20 vite më parë

Kim Kardashian është nga yjet e “Keeping Up With the Kardashians” e cila gjithnjë tërheq vëmendjen me çdo gjë që bën, dhe sigurisht me çdo fotografi që publikon.

Së fundmi ajo është bërë nostalgjike dhe ka shpërndarë dy fotografi për fansat e saj në Instagram, të realizuar 20 vite më parë.

Duket se ajo nuk ka ndryshuar shumë që prej vitit 2001. Duhet ta pranojmë se Kim është po aq e mrekullueshme sa sot. Këtë gjë e kanë vënë re dhe fansat, teksa komentet pozitive nuk mungonin nga ata. Kim Kardashian ka lindur në 21 tetor 1980, ndaj në këto foto të postuara nga vetë ajo ka qenë rreth moshës 20-vjeçare.

Previous ArticleNext Article