Pierre Cardin, bëni blerje cilësore të cilat do t’ua bëjnë jetën më komode

Vera është në kulmin e saj dhe shtëpitë e dyta tashmë nuk janë thjesht, një stacion i këtij sezoni. Në plazh apo në mal, ato (shtëpitë e dyta) janë kthyer në oazin e paqes, relaksit, frymëzimit, e po ashtu dhe argëtimit. Koncepti i arredimit të tyre ka ndryshuar shumë në vitet e fundit. Investimi për një shtëpi jo vetëm komode, por mbi të gjitha cilësore është kthyer në qëllim.

A nuk është tapeti, një nga pjesët më të rëndësishëm të shtëpisë? Ndaj përpara se ta zgjidhni duhet të keni parasysh kualitetin, si dhe gjithë elementët, që lidhen me mirëqenien tuaj dhe një jetesë të shëndetshme. Sugjerimi ynë është Pierre Cardin; sepse, nuk ka rëndësi ku shkoni të pushoni (mal a plazh), rëndësi ka të pushoni kudo me Pierre Cardin

Vizitoni sallonin e Pierre Cardin sepse superuljet e këtij sezoni deri në 50 për qind do të zgjasin deri më 15 gusht për të gjithë gamën e tapeteve dhe mobilieve cilësore të markës së njohur.

Nëse keni vendosur të rinovoni shtëpinë apo të blini një të re, ky është momenti i duhur, pasi Pierre Cardin prezanton koleksionin e ri të tapeteve bamboo, dizajne moderne me cilësi premium. Stili i tapeteve në Pierre Cardin mbetet unik. Dendësia e tyre arrin mbi 1.2 milionë nyje për metër katror. Ato kanë super cilësi dhe janë të përshtatshme për çdo ambient!

Materialet e tapeteve të Pierre Cardin janë natyrale me veti nano teknologjike, larg alergjisë, insekteve dhe baktereve! Duke zgjedhur tapetet e Pierre Cardin ju keni zgjedhur cilësinë: material 100 % natyral, i certifikuar nga OECO-TEX me veti antialergjike, antibakterial dhe antimykotik!

Previous ArticleNext Article