Fluks aplikimesh nga emigrantët; gjatë gushtit zyrat do të jenë të hapura edhe të shtunën

Për shkak të fluksit të madh të aplikimeve për karta identiteti dhe pasaporta biometrike nga bashkëkombësit me banim jashtë shtetit, zyrat e aplikimeve dhe shpërndarjes do të ishin të hapura edhe ditën e sotme, ndonëse është e shtunë. Kjo praktikë e hapjes së zyrave edhe të shtunën do të vazhdojë përgjatë të gjithë muajit gusht.

“Duke filluar nga kjo e shtunë deri në fund të muajit gusht zyrat e aplikimi do i shërbejnë qytetarëve që nga ora 08:00 deri sa të mbarojë edhe qytetari i fundit në radhë për të përballuar fluksin e qytetarëve për pasaporta dhe ID. Të hapura nuk do të jenë vetë zyra e aplikimit por janë edhe zyrat e shpërndarjes së dokumenteve biometrike pranë Policisë së Shtetit në çdo qark për të ofruar shërbimin e dhe gjatë të shtunave. Do ju lutesha qytetarëve që për të shmangur radhët në kohë pandemie të aplikojnë online në e-Albania për orën dhe numrin që të mos rrinë në radhë”- ka njoftuar drejtori i Përgjithshëm i Gjendjes Civile Bledar Doracaj

Previous ArticleNext Article