Në mbrëmjet e freskëta të fillim vjeshtës, trikot me thurje janë trendi i sezonit! Ja disa modele!

Edhe pak ditë na ndajnë nga trokitja e stinës së vjeshtës, ndaj me fundin e verës dhe uljen e temperaturave, vendin e veshjeve të holla e të lehta të paktën mbrëmjeve e zënë trikot e veshjet më të plota.

Trikot e thurura nga gjyshja juaj, apo punonjësit e brandit që preferoni të mbani janë trendi i këtij sezoni. Në ngjyra e printe të ndryshme trikot e tilla do të jenë shoqërueset e mbrëmjeve të kësaj fundvere e fillim vjeshte.

Nëse ende nuk e keni një të tillë, hidhini një sy modeleve të mëposhtme sugjeruar nga stilistët e famshëm.

 

Previous ArticleNext Article